Bir arkadaşımın bugun bahsedip pazarlamasını yaptığı ürünü size duyurmak istedim hem arkadaşıma da faydası olur diye düşündüm. Racing mptorsiklet kullanıcısıyım bilenler bilir hızdan dolayı kaskımda ve montumda hem toz hem börtü böcek doluydu bugun cafede arkadaşımla bulultugumuzda motorsikleti seviyorum ama bu böcek olayını sevemedim montu hergun yıkıyorum dedim. O da dur birşey göstercem sana dedi arabasına gitti ve bahsedeceğim ürünü getirdi. Montum tekrar bembeyaz oldu cafenin koltuguna mürekkep döktü onu çıkardı vs. Ürün açıklamasını aşağıya bırakıyorum arkadaşıma destek olmak için paylaşıyorum herhangi bir kar amacı gütmüyorum haliyle kargoyu karşı ödemeli olarak yollayabilirim
Ürün hakkında
Ev temizliğinde, temizlenmesi imkansız gözüken lekelerin çıkarılmasında, kalıplaşmış yağ, kireç, pas, kahve lekesi, kan lekesi, tükenmez kalem lekesi vb. lekelerin çıkarılmasında, klima filtresi ve gövdesinin temizliğinde, sararmış pimapen pencerelerin temizlenmesinde, cam temizliğinde, halı temizliğinde, koltuk ve sandalyelerde ki kalıplaşmış lekelerin temizliğinde, her türlü yer ve yüzey temizliğinde, ağır sanayide, gıda sanayinde, evsel temizlikte vs. her alanda kullanılabilir, tek tip üründür.
Su ile karışabilen, petrol bazlı solventlerin yerine geçecek yanmaz, uçucu olmayan biyolojik, çok güçlü bir çözücüdür. Uygulandığı alanda kir ve yağın yapısını bozarak su ile çözünmesini sağlar. Tamamen doğal hammaddelerden formüle edilmiştir.
Asit, kostik, alkol, fenol, fosfat, solvent vb. içermez.
Böyle doğal olmasına rağmen inanılmaz yağ, kir çözme ve koku giderme özelliğine sahiptir. Yüksek veya çok düşük pH derecesine sahip olmadığı için arıtma sistemlerinde ekstradan maliyet getirmez. Herhangi bir atık bertaraf prosedürüne gerek kalmaz.
ÖZELLİKLERİ VE KULLANIM ALANLARI- Çocuklar ve hayvanlar için güvenlidir
- Bitkisel temizleyicidir
- Alkol içermez
- Güçlü leke çıkarıcıdır
- Güçlü yağ çözücüdür
- Her çeşit yüzeyde kullanılır
- Her çeşit lekede kullanılır
- Gıda güvenlik sertifikalıdır
- Sağlığa zararı yoktur
- Kokusuz ve renksizdir
- Mikrop ve bakterileri öldürür
- Kötü kokuları giderir
- Maliyeti düşürür
- Zamandan ve sudan tasarruf sağlar
DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN HUSULAR- Araç göğüs kısımlarında kullanılması tavsiye edilmez
Fiyat 35 TLNot: arkadaşım için açmış oldugum bir konu olduğu için kredi kartı ile ödeme yapmak isteyen olursa e ticaret sitemin sanal posu ile çekim yapabilirim. Ancak dediğim gibi herhangi bir kar amacı gütmediğim için kk ile ödemelerde komisyonu siz ödersiniz