n3pix adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İhtiyacım üzerine Node.JS hosting imkanı sağladılar. Sosyal hizmet olarak, iletişim konusunda çok taktir ettim. İletişimleri içten ve samimi. Sunucu performansı bakımından, çalıştırdığım Node.JS projesini rahatlıkla istek/cevap bakımından API ve Websayfası olarak stabil bir performans ile karşıladı. Herhangi bir performans düşürücü bir etkene rastlamadım. Ekstra olarak, cPanel'den NodeJS Application oluşturup, bunların Environmentlerini çok rahatlıkla Ekle/Düzelt/Kaldır işlemlerini yapmamıza olanak sağlayan, Node.JS Application'ı Aç/Restart/Kapat özellikleri ile yönetebildiğimiz, Node.JS Application'ının modulleri olmadan import edip, sadece tek buton ile tüm bağımlı modülleri edinebikdiğimiz bir yönetim paneli var. Birden fazla Node.JS Application oluşturabiliyoruz, benim sunucumda 20 Node.Js Uygulama limiti vardı. Fazla bile zaten. Sadece 2 tane Node.JS Uygulaması oluşturdum, benim projem fazla karışık olmadığı için, sadece API ve Main Application için farklı Node.Js App'lar yeterli oldu.

Çok teşekkürler tekrardan hocam, Allah razı olsun. Node.JS projesini deploy edeceklere şiddetle öneririm, fiyatları da çok uygun
Bu çok detaylı geri bildirim için teşekkür ederiz. Projelerinizde başarılar.