FSahin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu kadar millet niye UBER'ı bitirme derdinde? Sosyal medyalar da böyle saçma sapan yorumlar görüyorum. Yok UBER olmasa sarı taksiler para kazanırmış. Yok UBER varken sarı taksilere kimse binmiyormuş. Binmez kardeşim sizin taksinize sizin o ağzı bozuk taksi şoförleriniz varken o taksilere hiç kimse binmez. İlk önce o taksi şoförlerinizi bir hizaya getireceksiniz. İlk önce bir insanlık dersi alacak, öyle herkesle arkadaşı gibi konuşmayacak ondan sonra düşünülür. Rekabet olacaksa ki olmasını canı gönülden istiyorum UBER kalmalı. Bu sarı taksileri hizaya getirecek tek şey UBER!
Harfiyen katılıyorum dost. Cumartesi günü sınava geç kalıyorum UBER çağırdım oda 15 dk yazdı. 15 dakikada önümden 500 tane sarı taksi geçti de binmeye içim hiç el vermedi. Sağolsun uberci arkadaş yetiştirdi okula.

Bu arada duyduğum kadarıyla (kesin bir şey değil) zaten UBERi Türkiyeye sokan kişi de Binali Yıldırım. Onayı vs onun bakanlığı zamanında alındı. Çokta şaaapmamak lazım.