Merhaba değerli hocalarım
Babam ve ben kuryelik yapıyorduk bu zamana kadar. 3 Gece önce gece saat 4 civarında babam motorsiklet kazası geçirdi ve beni aradı sadece kaza yaptığı yeri söyleyebildi zar zor. Hemen ambulansı aradım fakat bulmaları biraz uzun sürdü. 1 Saat civarı motorun altında sağanak yağmura mağruz kaldı. Kaburgalarında ve ayağında kırık oluştu ve dalağında bir sorun oluştu. Ciğerler hava dolmuş delip havayı çıkarttılar. Şuan ameliyatta. Sorunum şu. Annem başından beri istemiyordu bu işi yapmamızı ama artık haklı olarak baskın bir şekilde engel olmaya çalışıyor. Bende 2013 yılından beri sadece kuryelik yaparak geçinmeye çalışıyorum.

Geçen ay tırnak batması ameliyatı oldum işten ayrılmak zorunda kaldım henüz 1 haftadır ayaklanabildim. Annem kuryelik işine girmemi istemiyor. Diğer sektörlerde hemen hemen hiç bulunmadım bana öneride bulunabilir misiniz?

Ailemizin borçları var sanırım 2 3 ay babam çalışamayacak. Ben bir süre normal işlerde çalışmayı deneyeceğim. Sesimin eğitilirse güzel sonuçlar çıkarabileceğini düşünüyorum borçlardan kısıp sesimi eğitmek için bir kursa gitmek istiyorum. Acaba seslendirme sektöründe tutunabilir miyim? Bu sektörde olan veya eşi dostu olan hocalarım beni aydınlatabilir mi? Sizce yönelmeli miyim? Liseyi terk ettim zamanında şimdi açıktan tekrar okuyorum. Bir mesleğim yok ve kendimi eğitebileceğim bir alan arıyorum.

Geçenlerde birine örnek olarak telefon ile kaydedip editlemiştim örnek olarak sesimi dinleyebilirsiniz : https://vocaroo.com/i/s0EkVk3FfqSM
Değerli yorumlarınız için hepinize tek tek teşekkür ediyorum