gerçekten alıp unutacaksanız şu an alacağınız her şey kar bıraktırabilir kripto piyasasında. 290 destek bölgesiydi mcap için, uğramadan yukarı kırıldı ve her şey yeşillenmeye başladı birden. sakın hepsine birden gireyim demeyin. kademeli alın. mevcut fiyattan da girin, aşağısından da emir verin ama nakitte de (usdt) paranız dursun. hangilerine gireyim diyecek olursanız son bir kaç gündür her yerde söyleyip durduğum, kendim için alış emirlerini vermiş olduğum neo, nem ve stellar lumens’e bakabilirsiniz. riski seviyorsanız şu an hemen hemen all time low seviyesindeki tron’a göz atın ve tronzedelerle biraz görüşün ben şu an tüm paramla trondayım ve aldığım seviyeye göre btc cinsinden %13, usd cinsinden %15 zarardayım ama tron aşığı olduğum için tron borsadan da çıksa hodl’a devam edeceğim minimum risk için de btc, eth ve eos’a paylaştırabilirsiniz paranızı. ripple bir dönem popüler oldu ve iyi rant kastı ama şu an herkes bir halt olmadığını en azından xrp’nin işlevsiz olduğunu fark etti ve bundan sonra o eski yükselişleri yapacağını pek sanmıyorum. (söylediklerim, şahsıma ait yetkilendirilmemiş analiz ve kişisel görüşlerdir. yatırım danışmanlığı işlevi taşımaz ve yatırım noktasında karar tamamen yatırımcıya aittir)