Site : http://www.teklifile.com Hiti : Günlük 50-80 civarında
Yazılım : PHP Crpyto Compare
Domain & Host Dahil Mi? : Evet ( Eylül 2018'e kadar)
Başlangıç Fiyatı : 35 TL
Minimum Teklif : 5 TL
Script, Crypto Compare'den APİ desteği ile otomatik çekmektedir tüm verileri. Cpanel üzerinden Cron özelliği ayarlanmıştır. ( 5 dakikada bir veritabanını günceller, yeni kripto paraları çeker)
Kripto paralar arası convert ( dönüştürme ) yapabilir. Üyelik sistemi vardır. Kullanıcılar paraları takibe alabilirler. 30 üzeri para birimine anlık çeviri imkanı var, Türkçe dahil 20 dile Google Translate APİ'si ile çeviri imkanı vardır.
Bir hevesle açtım ama reklamı için strateji bulamıyorum. Elimde kalsın istemiyorum, değerlendirebilen arkadaşlar alabilir. Site ile, aylardır alamadığım Adsense'i ilk başvuruda aldım. Yalnız fake tıklama ve geçersiz trafik sebebiyle sonradan hesabım askıya alındı. Başvuru site ile yapıldığında, onay alması çok kuvvetli muhtemeldir. Google Adsense reklam İd'si ile otomatik reklam yerleşimi yapar. Herhangi bir borsa sitesinin affilate'ini kullanıp, Buy / Sell ikonlarından direkt referansınızla yönlendirme yapabilirsiniz.
Son teklif 31.05.2018 Saat : 20:59'a kadar geçerlidir. ( Domain transfer'i webkur.com.tr üzerinden ücretsiz yapılabilir. Kendi hostuna siteyi taşıyabilir yeni alacak arkadaş. )