Muzik diyince akliniza hemen telif hakki olan muzikler gelmesin internette binlerce ucretsiz mp3 melodi sunan siteler var. Benim burada anlatmak istedigim kısıtlandırılmış işletim sistemi.
Kendisinden baska cihazlarla dosya paylasimi yapamayan bir cihaz benim ne isime yarayacaktır ?
Ne yazıkki ülkemizde sunulan mobil veri paketleri bulut sunucular ile alışveriş yapmak için yeterli degil.
İphone ise tam tersi için tasarlanmış. Bulut sunucular ile baglantı kurmadıgı taktide yine birçok özellige erişemiyorsunuz
Gayet 3. parti uygulamalar ile ücretsiz müzik sunan sitelerden indirme işlemi yapabilirsiniz.
bir şeyin çoğunluğun yapması o işi meşrulaştırmaz. Ben bu olayı yapan herkese emek hırsızı derim ve bir an olsun çekinmem. Yanlış olduğunu da asla ve asla iddia edemezsiniz. Ekonomi çöküyor diye hırsız olalım o zaman

apple music aile üyeliği yaparsanız kişi başı aylık 2,5 tlye, spotify aile üyeliği yaparsanız aylık 3,5 tlye geliyor. Size dinleyeceğiniz her albümü satın alın diyen yok zaten. Aile üyeliğiyle uğraşamam derseniz şurda herkesin günlük sigara parasının yarısı olan 10 liraya apple musicten deezera kadar pek çok müzik servisi yine emrinizde. Müzisyenlerin ürünlerini haksızca kullanıp kazançlarından kaçırırken bir de haklı çıkma çabanız gece gece iyi güldürdü

ücretli satışa çıkardığınız uygulamanız wareze düşse forumda bilişim hukuku bölümünü ayağı kaldırırsınız ama apk indirebildiğiniz için özgürlükten bahsediyorsunuz. Bayılıyorum bu bana dokunmayan yılan bakış açınıza.
+1 .