twitterda çok fazla takipçim var ve buna güvendiğim için deneme amaçlı Rehberes com diye bir site aldım. Sosyal medyanın gücüne inanıyorum google da sıralamaları da etkileyebileceğini düşünüyorum. Paylaşılan içerik sayısını ve kalitesini zamanla arttıracağım ama iç seo olayını öncelikle çözmem lazım.
İç seo için bütçem yok twitterdan dilediğiniz absürd kaçmayacak bir paylaşımınızı yapabilirim.
Twitterda 1 milyon civarı takipçim var.
Merhaba Hocam,
Sitenin kodlaması hangi dilde?
Hosting (ftp) tüm bilgileri elinizde mevcutmu?
görünümden (linkten) de seo analizi yapılıp güçlendirmeyide ftp dosya ve dış farklı sitelerden de yapılacağı için sormak istedim.
Birde takipçiniz vardır çok gzl bir şey ama paylaştıklarınızdan tıklamalar oluyormu yani aiz paylaşınca en azından güvenipte hemen tıklayan oluyormu hani tıklamasınınyaptı iş verebilecek kişilermi okadar takipci arasından birisi veya birileri varmı iş verecek çünkü dışarda cok organık gercek takipci ekleme o yüzden bu soru ve düşünceleri sizinle paylaşıyorum hocan yanlış anlamayın yani parasız iş biraz zor bulunuyor bulununcada genelde madur oluyor işi veren arkadaşlar sizin olmanızı hayalleri çöpe atmanızı asla istemem
Saygılarımızla
Yerel Teknoloji