Hiç bir şey katmadı ekstra olarak bir çok şey götürdü. Bilgisayar bölümü okuyordum bilgisayar yoktu. Bilgisayar geldi hoca yoktu. Hoca geldi 40 adama 1 hoca verdiler adam kimle uğraşacağını şaşırıyordu.
Beni ben yapan okul değil, okul döneminde gittiğim staj zamanlarıydı. Ben ilk staja başladığımda bir bilgisayar toplamam söylendi o kadar hevesliydim ki bilmiyorum diyemedim. Kan ter içinde kitapçığa baka baka topladım o bilgisayarı sonrasında anakart ile kasa arası vida atmadığım için anakartı yaktım. O dönem iyi paraydı sonra kendimi geliştire geliştire gittim. Bilgisayar dan telefona evrildi dönem telefondan anlamazken bugün gözüm kapalı cihazların içini dışını söküp takıyorum, tamir ediyorum. Okul döneminde telefonun T si bile yoktu yani demem o ki okul değil hayat katıyor ne katıyorsa bu sebeple bana göre temel seviyede eğitimden sonrası zaman kaybı. Temel seviyeden sonra kim neye yatkın ise ona evrilmeli bence
oku oku oku oku o kadar çok gereksiz şey var ki hayatın hiç bir diliminde işime yaramıyor. Matematik bilmem neyin kare kökünü al falan fıstık kim bunları bir daha tecrübe ediyor hayatta ? Madem hayatın geri kalan büyük kısmında bana faydası olmayacak neden yıllarca eziyet ediliyor. 10 yıldır ticaret ile uğraşıyorum okulda gördüğüm matematikten toplama çıkarma çarpa bölme dışında hiç bir şeyi kullanmadım.