Kurtarma modunda açacakta şifreyi sıfırlayacakta yapacakta edecekte... Teslimden önce bir keylogger vs. eklemek gibi bir çılgınlık yapılmamışsa tarafınızdan şifre değiştirildikten sonra mümkün değil.