EdgeBear adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Android Studio IDE yazmamın sebebi Java IDE'leri üzerinde en çok kendimi geliştirdiğim IDE platform. Android programlama için tek bir IDE yok, yüzlerce IDE var. Ve hepsinin yapısı başkadır. Projenin hangi IDE üzerinde kodlanacağını müşteri bilmeden zaten projeyi kodlatmak için kodlatıyorsa aldığı projeyi zaten kullanamaz, geliştiremez. Gider Java'nın saf IDE'sinden açar ama açılmaz.

İşte sizin gibiler yüzünden bu forumlarda böyle tartışma konusu açılmıyor. Ben de biliyorum FIG:PSR-4 ile autoload atmayı, Twig tema motoru kullanmayı. Slim router açmayı, Validator kullanmayı, Eloquent Orm açmayı, PHP-CS-Fixer ile PSR kurallarını fixlemeyi, Unit test yazmayı, Test driven development denir.

Yani ben de FW kullanıcısıyım ama üst düzeyde yetersiz kalıyor, bir sosyal ağ kurunca Startup projesinde sunucu masrafı çıktığı için proje ilerlemiyor, CDN serverlara statik içeriği dağıtmak vb. hepsi masrafken sunucuyu her istekte onbinlerce opcode işlemeye zorlamak olmuyor. Olmuyor...

Hocam siz içip mi geldiniz, konudan uzaklaşın. Curl C dilinde de vardır, sadece PHP'de yoktur. CAHİLLERLE CAHİL OLMAK İSTEMİYORUM. Restful API için mimari vardır.

Mimari bilmeyen cahil insanlarla münakaşaya girmek istemiyorum.
70 dili efektif kullanıyorum demişsiniz bende soruyorum. Curl, Bootstrap,RESTful API bir dil midir?