öncelikle verdigin bilgiler için teşekkürler.
title ve descriptionda devamını oku ve . olan bütün makeleleri makalenin title ile değiştirdim ve descriptionada makalenin ilk satırlarını vererek düzelttim.Ama makaleleri biliyorsun ki ana resim tamamen bir makale içeriginin ilk satırındaki yazıların oluşturduğu bir yazı oluyor genelde.
devamını oku ve . yı kaldırmam clickbait olmaması için yeterlimi acaba.Ayrıca video makalelerindede resim olarak videonun içinden bir resmin üzerinde bulunan play butonu olan kapaklar vardı o video makalelerini komple kaldırdım.Ama dediğim gibi devamını oku olarak olan makalelerini kaldırmak istemiyorum sadece devamını oku ve . sembolü olan kısımları düzenledim makalenin kendi title ve içerigini koydum oralara.Bunları yaptıktan sora açmaları için bahsettigin link üzerinden başvuru yapsam makaleler tekrar aktif olurmu acaba ? Yada vereceğin başka tavsiyeler var mı daha göndermedim çünkü başvuru linkindeki formu doldurup önce sormak istedim 90 gün beklememek için.
Şu anda çözüm malesef yok hocam hesapların hepsi kapandı. Yabancı kaynaklardanda bakıyorum yine çözüm bulan yok adam gibi.