twitch.tv/directory/game/Creative bu şekilde yayın yapan yüzlerce insan var ve sende yapabilirsin. Ama yorumlara bakıyorum yok tutar yok tutmaz yok udemy var beyler twitch o kafa değil açarsın yayınını bundan sevk alıyosan devam edersin chat ile etkileşime geçersin aynı zamanda yazılımını geliştirirsin. Çok fazla izleyicin olmaz 10 15 civarı bir izleyici gelir max.
10-15 benim icin suoer birsey
Sizi Github'da da görmüştüm, Titan v2 framework issuesde.
Yayın başlığı A-Z'ye PHP olsa izlenir.
Design Patterns, Solid principles, Unit Test, FIG PHP Standards Recommendations kuralları, OOP, MVC, Composer, Autoloader, Router mekanizması (Slim gibi), Tema motorları (Twig gibi), Veritabanı ORM classları ilk aşamada anlatılsa güzel olur. İnsanlar önce tamamen anlamalı dili, sonrasında Frameworklar nasıl kullanılmalı onları anlatabilirsiniz.
Dersleri youtubeye yüklemelisiniz bir yandan, iki tarafta da aslında yayın yapabilirsiniz. Ne demişler iyilik et denize at, balık bilmezse Halik bilir.
Dersleri parçalara ayırırsın, php dersleri olarak güzel olur ben de ara sıra destekleyebilirim. Ders konuları açısından, skypedan iletişimde kalabiliriz.
Sifirdan baslayip ilerletcem. puf noktalarindan anlatcam ama oyle yok echo sudur tek tek gitmicem proje bazli gitcem mesela kullanici kayit projesinden tutup ileri seviye projelere gitcem
buyur dlive.io 'da yap iyi para kazanırsın
Amacim para kazanmak degil insanlara faydam olmasi.
izlenmez.
izlenmesi için elle tutulur bir proje yapmış olman gerekir.
belli bir kitleye ulaşmış kaliteli bir yazılım kodlama yaptıysan ve adın telaffuz ediliyorsa forumlarda youtubede vs o zaman izleyici sayın katlanir ve iyi yerlere gelir
falanca sitenin kodlamacısından ders öğrenmek insanları dahada teşvik eder.
şey gibi düşün bir yanda sizin sokaktaki iyi yemek yapan lokanta ustası yemek dersleri veriyor diğer yandan ise nusret yemek dersleri veriyor geri dönüşü bu şekilde düşünebilirsin.
yenilikçi projeler üret üretemiyorsan içine gir hala yapılmamış veya daha iyi yapılabilecek işler var web ortamında unutma.
başarılar
tesekkurler yorumun icin. benim amacim oyle 1k kisi felan degil 10-20 kisi olur yayin acarim sonra yayini youtubeye yuklerim izleyemeyen youtube de izler