Düşünceleriniz için teşekkür ederim. İş teklifini kabul edersem ilk defa iş hayatına atılmamış olacağım. Daha öncedende iş hayatına girip çıktığım için az çok zorlukları biliyorum. Bunu bildiğim için akademik çalışmalardan uzak kalacağımı da biliyorum. Ben genelde kendimden çok başkalarını düşündüğüm için gönlümde her zaman akademik çalışmalar oldu. Keşke Türkiye'de katma değer katacak çalışmaların önü sonuna kadar açık olsada bende kararsız kalmamış olsam.
Aslında haklı olabilirsiniz. Daha düşük bir pozisyonda sorumluluğu az olan bir iş ile hem maddiyatı hemde akademik çalışmayı bir arada götürebilirim. Düşünceleriniz için teşekkür ederim.
Lisans eğitimim biteli çok oldu.

2. yüksek lisansta bitti. Araştırma görevlisi olarak yoluma devam etmek konusunda kararsızım. Düşünceleriniz için teşekkür ederim.
Düşünceleriniz için teşekkür ederim.
Hayalim akademik çalışmalarda bulunmak. Belki bir Aziz Sancar olamam ama onun yolunda ilerlemek bana şeref verir. Keşke her şey bu kadar basit olabilse. Düşünceleriniz için çok teşekkürler
"keşke" yi bi kenara bırak keşekci meşkeci olma , yap dene tekrar dene.. Kendini 2 secenek arasında sınırlandırmışın. Hedefine ulaşabilmek icin binbir cözüm var.