Sigara sağlığa tabi ki zararlı,sigara yüzünden damar tıkanıklığına bağlı ölen, kolu,bacağı kesilen,kanser olan birçok tanıdığım var.Zaten hepimiz bir gün ölecez ama yaşam boyu nefes darlığı,öksürük,(belki de sık sık damar tıkanıklığından ameliyat olmak) sağlıksız görüntü,sararmış dişler,saça başa,giysilere sinen berbat kokularla mı yaşayıp ölmek daha iyi,yoksa dinç bir hayat sürerek ölmek mi daha iyi siz karar verin.Eşim de sigara içyiyor ama bu halde yanıma yaklaştırmıyorum,git ağzını yüzünü,kendini temizle öyle gel diyorum,çünkü kül tablası gibi kokuyor.Bu şekilde davranılmak çok mu hoşunuza giderdi mesela.Sigaradan gelen gelir ve cebe indirilen paraların haddi hesabı yok, o yüzden neden yasaklansın ki,daha da teşvik ediliyor bu yüzden ama üstüne işte sağlığa zararlıdır ibaresi kouyoyrlar ki "bak yine de biz uyarıyoruz ona göre hııı" diyorlar lafın gelişi.Yani kısacası evet zararlı,ha ben inanmıyorum diyorsan denemesi en az 10 tl,hergün alsan ayda 300 tl de maddi kaybı da cabası. (kendini zehirlemek ve öldürmek için ayda 300 tl ,gerçekten mantıklı bir insanın yapacağı bir iş

)