ugurugurcan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yalnız halen sayfada pasif gözüküyor, bazı arkadaşlar kendi kendine düzeliyor diyorlar. Ama sayfam için URL bırakıp başvurduğum sırada şunları yaptım.

Bu arada mail göndermiyorsunuz, yönetici hesabınızdan bu https://www.facebook.com/help/contact/151371415454526 link üzerinden başvuruyorsunuz. Sayfanız etkilendiyse İçerik üretici, eğer tek bir içeriğiniz etkilendiyse İçerik seçeneğini seçip para kazanmadığınızı belirten sayfanızdaki bildirimin ekran görüntüsünü yükleyip sayfanızın linkini bırakarak başvuruyorsunuz kısa sürede dönüş sağlıyorlar.

Eğer ki sitenizde hiç bir değişiklik ve hızlı makaleler kısmında hiçbir temizleme işlemi yapmadıysanız başvurmayın red yanıtı alırsanız 90 gün boyunca bekliyorsunuz. Bu arada bunları yapıp illaki onay alacaksınız diye bir kaide yok bu yüzden sizler bunlar dışında şüphelendiğiniz içerikler için 2-3 kez düşünün tüm sorumluluk sizlerin.

Benim yaptığım işlemler bunlar.

1- Devamını oku yazan tüm makaleleri kaldırdım siteden. Çünkü tamamen clickbait yapıyorduk.

2- Cinsellik çağrıştıran tüm içerikleri kaldırdım. Cinsellik derken aşağıdaki örnek içerikleri paylaşırsanız sizinde başınız yanabilir(bu linkler başka siteden örnektir)
- https://www.haberinyerinde.com/Galer...bi-degil/9146/
- https://www.haberinyerinde.com/Galer...aratiyor/9149/
-https://www.haberinyerinde.com/Galeri/orta-cag-doktorlarinin-anlam-verilemeyen-19-tedavi-yontemi/9148/

3-Bunları kaldırdıktan sonra hızlı makaleler kısmında yer alan son 10 makaleme göz attım eksik hata uyarı var mı diye uyarı olanları da hızlı makaleler kısmından sildim ve hiç bir uyarılı içerik kalmadı ve kabul edildi.


Benim şahsi fikrim vermiş olduğum 2 numaralı maddeden şikayet edildim ama yinede 1 numarayı yapan arkadaşlarda bir şekilde sitelerini düzeltmeleri lazım Facebook'un ne yapacağı belli olmaz.
öncelikle verdigin bilgiler için teşekkürler.
title ve descriptionda devamını oku ve . olan bütün makeleleri makalenin title ile değiştirdim ve descriptionada makalenin ilk satırlarını vererek düzelttim.Ama makaleleri biliyorsun ki ana resim tamamen bir makale içeriginin ilk satırındaki yazıların oluşturduğu bir yazı oluyor genelde.
devamını oku ve . yı kaldırmam clickbait olmaması için yeterlimi acaba.Ayrıca video makalelerindede resim olarak videonun içinden bir resmin üzerinde bulunan play butonu olan kapaklar vardı o video makalelerini komple kaldırdım.Ama dediğim gibi devamını oku olarak olan makalelerini kaldırmak istemiyorum sadece devamını oku ve . sembolü olan kısımları düzenledim makalenin kendi title ve içerigini koydum oralara.Bunları yaptıktan sora açmaları için bahsettigin link üzerinden başvuru yapsam makaleler tekrar aktif olurmu acaba ? Yada vereceğin başka tavsiyeler var mı daha göndermedim çünkü başvuru linkindeki formu doldurup önce sormak istedim 90 gün beklememek için.