Bir çok sorun yaşadım senin gibi ve evimde şu an Superonline SüperBox modemi mevcut hiç bir kablo gerekmeksizin muhteşem internet hızı veriyor yeni bir sistem biraz pahalı ama çok memnunum ..
Hocam, banada bu teklifle geldiler ama aşırı pahalı geliyor ve neti evde 3 kişi kullanacağız kota yetmeyeceği için bana cazip gelmedi yinede teşekkür ederim.
merhabalar sizin cozum yolu cok basit . bana iletiism bilgilerini yollarsanız size detayli anlatayim izlemeniz gereken yolu
Pm atıyorum.
LinkedIN hesabın yoksa hemen bi linkedin hesabı açıp Paul Doaney'i ekliyorsun. Varsa direkt ekliyorsun. Sonra duvarında durumunu tamamen açıklayan mümkünse elindeki belgeleride ekleyerek bir gönderi oluşturup hem TT'yi hem de Paul Doaney'i etiketliyorsun. Özel mesajla bilgilerini isteyecek gönderip aramalarını bekle. Ondan sonra sürekli olarak duvarındaki gönderiyi güncel tut. Aradılar şunu söylediler. "2 gün geçti hiç bir aksiyon yok." gibi gibi. Her seferinde mutlaka CEO'yu etiketle. Ara sıra atar yap Telekom'a. Tecrübeyle sabit 1 haftada bağladılar internetimi. Diğer türlü çok ama çok zor.
Hocam en kısa zamanda deniyeceğim. Bana daha pratik çözüm lağzım. Hepinize teşekkür ederim. Mobilden yazıldı, yazım hatam varsa affola.