Kendiken adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba, Yeni bir yapıya taşındık, 6 ay dan fazla oluyor. sitenin yüzde 75 i bitmiş durumda doğalgaz 1 haftadır var. Bina girişlerindeki telefon kutuları yok. Türk telekomdan başkası yapamıyor ve 6 aydır müdürlüğe gidiyorum yapılacak 1 2 ay'a deyip sallıyor. Telefonla arıyorum sallıyor. Antenle internet dağıtan bir kaç yeri aradım. Onlar bile geri dönmedi arka arkaya aradım yine döncez deyip aramadılar. Mobil faturam normalde 40 tl, 6 aydır 100 - 150 tl fatura ödüyorum. Nasıl çözüme kavuşabilirim. Hemen yanımızda apartmanlar var, 40 mbps net kullanıyorlar.(ortak kullanmayı bende düşündüm, yaşlı insanlar öyle bir şeyden anlamıyorlar.) Satış ofisi yandaki apartman dairesinin girişdeki telefon kutusundan telefon kablosu çekmiş ve internet kullanıyor. Mobilden yazdım, eğer yazım hatası varsa affola. Şimdiden teşekkürler...

LinkedIN hesabın yoksa hemen bi linkedin hesabı açıp Paul Doaney'i ekliyorsun. Varsa direkt ekliyorsun. Sonra duvarında durumunu tamamen açıklayan mümkünse elindeki belgeleride ekleyerek bir gönderi oluşturup hem TT'yi hem de Paul Doaney'i etiketliyorsun. Özel mesajla bilgilerini isteyecek gönderip aramalarını bekle. Ondan sonra sürekli olarak duvarındaki gönderiyi güncel tut. Aradılar şunu söylediler. "2 gün geçti hiç bir aksiyon yok." gibi gibi. Her seferinde mutlaka CEO'yu etiketle. Ara sıra atar yap Telekom'a. Tecrübeyle sabit 1 haftada bağladılar internetimi. Diğer türlü çok ama çok zor.