Herkese tekrardan merhabalar,
Daha önce forum dışında yaptığım güzel satışlardan dolayı sevincimi sizinlede paylaşmak isteyip 1 adet jenerik ve 1 adet keyword domainimi çekilişle vermiştim. LİNK . Bu günde çok uzun zamandır uğraşıp en sonunda 22 tane domain ile yayınladığım domain portföyümün şerefine bir kişiye Jenerik Uygarlik*Net domainimi vermek istiyorum. İnsanlara yardım etmeyi severim ve paylaşmadıkca çoğalmayacağı kanaatindeyim. Mutluluğumu sizinle paylaştığım bu konuda lütfen olumsuz yorumlar gelmesin 
- Bu domain ne fiyat gelirse gelsin benim tarafımdan SATILMAYACAKTIR. Almak isteyen arkadaş olursa çekilişten sonra kazanan arkadaştan satın alabilir.
- Çekilişe katılmak isteyenlerin Portföyünüz hayırlı olsun. Yazması yeterlidir..
- Önceki çekiliş bir moderatörümüz güvencesinde yapılmıştı, yine bir yönetici yardım etmek isterse hayır demem. Fakat diğer türlü onları yormamak adına bu çekilişi kendim yapacağım.
- Çekiliş katılımları 28.05.2018 Saat 23:59 Da bitecektir.
- Kazanan kişi 24 saat içerisinde NameSilo bilgisini göndermezse hak yedek üyeye geçicektir.
Domain:
Uygarlik*Net
Bitiş Tarihi: 27.05.2019
Firma: NameSilo
Çekilişimiz cekilisyap adlı siteden yapılmış, kazananlar:
Asil Üye:
@scout;
Yedek Üyeler: 1)
@AGSoftware; ,2)
@yuKKo;
Asil Üye 24 saat içerisinde namesilo hesabının ismini atmazsa hak 1. yedek üyeye ardından 2. yedek üyeye geçecektir

İsteyene çekiliş videosu atılabilir

Bir dahaki çekilişte görüşmek üzere