Aeknasd145 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konunun kategori ile alakasını çözemedim ayrıca bir tavsiye vereyim bunu otomatiğe dök çünkü tek tek aratacak vs uğraşılmaz bunla, ben otomatiğe dökmüştüm 1 hafta zaman ayırabildiğim halde kazancım iyi olmuştu... Sistem duruyor istersen pm at....
Zaten otomatik aramada bölümleri arama motorları seçiyorsunuz ona göre program kendisi kendisi gibi siteye giriyor burada userler canlı kim programı pc indirdiği zaman zaten kendisi girmiş gibi hit kazaniyor

alpha adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam bir şey sormak istiyorum, belki kaçırdığın bir nokta var şimdiden özür dilerim.

soru: programın çalışma sistemi hakkında: "örneğin programa dahil olmuş 100 kişi var, bu yüze kişi her gün 1 saat aralıklarla sizin sitenize giriyor." dediniz. şayet öyleyse, "google, yandex, bing" gibi motorlar üzerinden sitenin hangi kelimede veya hangi sırada olduğunun bir önemi yok mu? yani örneğin hiç google da sıralamaya girmemiş örnek bir site ile programa dahil olsam o site hit kazanır mı?

yanlış anladığım bir nokta varsa aydınlatın lütfen, teşekkürler.
Hocam diyelim ki 100 kişi demek 100 tane bilgisayar açık demektir 100 tanesi de ayrı ip Hayri ip üzerinden giriş yapıyor paran bölümden saniye bölümleri var oradan site de kaç dakika kalacağını siz belirliyorsunuz ciğerim ki Google Google istediğiniz kelimeyi yazıyorsunuz zaten arama motoru onu ekliyor ve sistem üzerinden sizin web siteyi buluyor web sitesine giriş yapıyor