Bir insan Atatürk'ü neden sevmez bir türlü aklım almıyor. " Atatürk'ü sevmiyorum ama saygı duyuyorum " diyenler de yalancının önde gidenidir. Bunlar ne sever ne saygı duyar. Fırsatını bulsa ağız dolusu küfür ederler.

Bu adını bile anmaya değmeyecek olan şahsiyet, Atatürk'e ateist demiş. Yahu adam 80 yıl önce ölmüş. Eşcinsel dediniz, ateist dediniz, hırsız dediniz, hain dediniz. Fakat bir türlü bitmediniz. Hani ölünün arkasından konuşmak günahtı?

Bu elemanı eleştirenler de, yine herzamanki gibi fetöcü olmuş. Gülsem mi ağlasam mı bilmiyorum. Biraz muhalif düşünce dile getirince hemen fetöcü ilan ediliyor.

Bu konuya siyaset diyenler olmuş. Siyaset olduğunu düşünen ve söyleyen arkadaşlar, sizden rica ediyorum, sadece bir an ama bir an tarafsız olmaya çalışın. Bu adamın ağzındaki kin ve nefreti görün. Bu ülkenin küllerinden doğmasına neden olmuş ve 80 yıl önce hayatını kaybetmiş bir adam için söylediklerini düşünün.

Muharrem İnce bira içse " Bira içen adam ülkeyi nasıl yönetir " derler. Dua okutuyor " Ateist bir liderin kurduğu parti, yalandan dua okutuyor " deniyor. Yahu bu kadar da alçalmasın kimse. Bugüne kadar CHP'ye tek bir oy bile vermedim. Çocuğumun üstüne yemin ederim ki. 20 yıldır oy kullanan biriyim. Sizden de rica ediyorum. Parti tutar gibi takım tutmayın. Vereceğiniz her oy, hepimizin kaderini etkiliyor.