Telif haklarıyla uğraşılmaz.
6 ay önceki film sitemden dolayı geçen gün savcılığa ifade verdim. İfade verdiğim filmle alakalı herhangi bir bildirim bile almamıştım. Sitede ekli olduğundan bile haberim yok.
site whoisi vs gizli godadydendi. hostingi türk sunucusu olduğu için ödediğim karttan bulmuşlar benide.
çok büyük bir kazancınız yoksa uğraşmayın bana kalırsa
birde site 3-4 aydır kapalıydı kaç ay sonra bulmuşlar
Digiturk çok hassas, başına bela almaktansa komple hepsini kaldır, yoksa çok uğraşır bunlar, sonra davalık oldum diye konu açarsın
komple kaldır, bu işin şakası yok
20k ödemek istemiyorsan kaldır
Arkadaşlar ilginiz için önce teşekkür ederim. Biz bunları konuşurken dün yani 25 mayıs da site telif hakkı nedeniyle kapatıldı. 2 aylık site bu uyarıdan başka uyarı almadım. upload ettiğim bazı videolar streamango dan dmca uyarısı ile siliniyordu bunun sitenin kapatılması ile ilgisinin olduğunu düşünmüyorum. Kullandığım tema WpDepo Rise temasıydı ki arkadaş bu durumdan dolayı yeniden lisans almam gerektiğini söyledi işin aslı bunu etik bulmuyorum ve çaresizim 2 ay gecemi gündüzüme kattım ve sitemin günlük 1.7k hiti vardı. Şimdi işi başa sardık. Yeniden tema aldım yeniden başladım diyelim yine telif yedik site kapandı her defasında tema ücreti verme şansım yok. O kadar site var kapanmıyor yıllardır da benim sitem 2 ayda 1 gece de nasıl kapanır. Bu konuda lütfen yardımlarınızı bekliyorum.