fatii adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
güzel domainler var kosa.com alan adını alabilen olursa vala helal olsun derim çok iyi bir domain kimse boşa düşürmez herhalde yani çok zor
Hocam backorder firmasından önce alınması imkansız maalesef. Bu tarz domainler CVCV.COM 1.500 Dolar rakamından başlıyor. En son 25 Mayıs'ta Namejet üzerinden vaku.com 2.322 Dolara alıcı buldu. 16 Mayıs'ta ise pate.com adresini 16.000 Dolara satmışlardır. En kötüsü 23 Mayıs'taki Suwi.com kayıtlarıma göre 1.698 dolara gitmiş oda.

FHisamioglu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kosa’yı hugedomains 3 kere alır namecatch’in türkçesi mi olacaksınız hocam
Namecatch adresini bilmiyorum hocam inceliyorum teşekkürler Benim amacım domain magazin bloğu olmak (daha önce sahibi olduğum www.jenerik.club blogumda yaptıklarımı biraz daha ileri taşımak yeni projemde)

Aypi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Güzel paylaşım. bakayım boşta olan varsa alayım.
ibocum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hepsi alınmış
Ben alınmayacak adresleri pek listelemem hocalarım, teşekkürler Birazda bende hata var geç paylaştım forumda, yarının listesini bugünden paylaşacağım gecenin ilerleyen saatlerindeki yarın domain düşme saatlerine girerken elinizin altında olması için.

Zaten bu domainlere kötü diyenler olsada, hatırlattığım nokta bunların düşen domainler olduğudur her zaman. Belki size hoş gelmeyebilir ama bundan bir yada daha önceki senelerde bu domainleri beğenip alan biri olmuş (çok garanticiyim yani listelerimde )