bugrakaraman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçenlerde bir arkadaşımızın yaptığı wordpress blog teması vardı çok hoşuma gitmişti kendi düzenlemesiydi , 30 tl gibi bir ücrete satıyordu , onu aradım aradım bulamadım tekrardan bilen varsa yazabilir veya farklı şekilde scriptlerde olabilir Wordpress Şart .
Ah keşke şu wp firması komple kalksa insanları ozaman görmek isterim 😂 Kızmayın birine gebe kalmak çok kötü bir durum o sistemler hazır varez yani yazdırın size ait sistemi özel kodlama sıfırdan hazır bişey kullanmadan kafanız rahat ve size ait lisanslı olsun bitain.

Yanlış anlamayın bize sadece sizi ve sizin gibileri düşünüyorum iyi niyetle en azınsan sağlam alt yapılar ile size ait olsun demek istiyorum.

Hem kimse bedava bu işler peşinde değil kandırmasın kendini veya başkasını ya reklam alıp ya advense alıp yada hit yapıp siteyi maddiyata dönüştürmek yani amac hep maddiyata çıkıyor bu konudada hak veriyorum her kullanıcıya ama tek takıldığım nokta herşeyi ucuza yapıp hazıra bedavaya vareze yapıp sonra milyar veya milyonları istemekte hak değil bence.

Saygılarımızla
Yerel Teknoloji