hepyasemin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Birincisi baltacıları konumda istemediğimi belirtmiştim, sizi REPORT ettim.
İkincisi site yükseliş trendindedir. Belli bir ivmeyi yakalamış durumdadır, aynı şekilde devam edilirse aylık geliri artmaya devam edecektir.
Üçüncüsü site teknoloji haberleri tarzı bir site değildir, nasıl yapılır tarzı içeriği uzun süre eskimeyecek sitelerdendir.
Dördüncüsü siteden tanıtım yazısı satışı yapılmamıştır, istenilirse bundan da gelir sağlanabilir. Ben aylık adsense geliri 100-120 TL olan başka bir sitemden aylık 200-300 TL tanıtım yazısı geliri elde ediyorum. Bu site henüz birkaç aylık olduğu için tanıtım yazısı satmadım.
Beşincisi senin gibi konulara baltalayıcı yorumlar yazanların daha sonra kendisi site satarken kaç para istediğini biliyorum. Site alırken şu kadar aylık gelirine satın alım kafası var, kendiniz satarken hiç öyle birşey yok !
Altıncı olarak da sadece konu altından PM isteyen kişilere site adı göndereceğim.
Banane sizden ve sizin sitenizden ben neden baltalayım konunuzu banane isterseniz 100 bin liraya satın benim bir çıkarım mı var ki bu konuda?!
Bir çok kişinin sorabileceği bir soruyu ben yazarak dile getirdim sadece bu.
Mesajı bildirebilirsiniz, ben baltalayıcı bir unusur göremiyorum, yetkililer görürse mesajı silebilir zaten.
Size de tavsiyem biraz sakin olmanız