sonucu merak edenler varsa yada ilerde başına gelen konu hakkında az çok bilgisi olsun gelen evrak ilamlı olduğu için itiraz etmek karşı tarafın avukatına extra 400 tl kazandırmaktan başka bi işe yaramıyor ilamsızsa itiraz edin yok direk gidip yatırın birde r10 dan banlanma muhabbeti var beyinsizmisin dediğim için 2 3 gün ban yedim kahve ağzıyla konuşma diye mesajımda silinmiş küfür vardı sanki zaten forumun suyu çıktı iyice son zamanlarda oto b*ka üye banlamalar genelliklede hükümeti eleştirenler banlandı hep yada haksızlığa uğrayanlar burası bir forum sitesi özgür bir platform olması gerekirken ottan b*ktan sebeplerden dolayı üye banlamak emin olun size çok şey kazandırıyor bu arada beni banlıyan mod gardaş biz starbaks çocuğu değiliz üye olurkende diploma falanda istemediniz gavede okey oynuyoduh daş beklerken hadi reona gonu açam bakam deyiverdim banıda yeyiverdim pekte gözel oluyomuş beni banlayan berkecan mod gardaş tekrardan banlarsan gözel olur bu mesajı silme emme hadi bakam pelinsularla siz orınç çaklıt mokkanızı için bende demli bi çay söylüyom gari
"gavede okey oynuyoduh daş beklerken hadi reona gonu açam bakam deyiverdim banıda yeyiverdim pekte gözel oluyomuş" şu kısmı istemsizce şiveli bir şekilde okudum.
neden ban yediğinizi merak edenler arasındaydım, forumda üyeler birbirine saygılı olmalı diye düşünüyorum. Geçmiş olsun, bundan sonra önümüze bakalım