oflibaba adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba.
Çok güzel bir girişimde bulunmuşunuz. Hayırlı olsun ilk önce.
Tamamen olumlu eleştri olarak size faydalı olacağını düşündüğüm için yazıyorum. Coin piyasasında yaşanan dalgalanmalardan dolayı fiyatınızı biraz daha cazip hale getirmeniz gerekir. Özellikle bu tür kapalı sistem yapan Çizgi gibi bir rakibiniz varken.

Örnek mesala;

Her ne kadar Çizgi Firmasının esnaflığını rezmen itici ve asla alışveriş yapmayacak seviyede bulsamda böyle sağlam bir rakibiniz varken bu fiyatlardan umduğunuz satışı bulmanız çok zor olacaktır. 5000-5500Tl gibi bir fiyat farkınız var. Bence tekrar düşünün derim.
Umarım istediğin Potansiyeli yakalarsın. Kasaların çok güzel olmuş.

Not: Kesinlikle çizginin reklamını yapmıyorum. Belirttiğim gibi esnaflığı resmen 0 olan bir firmadır. Burunlarından kıl aldırmazlar. Öyle kafanıza göre iade edemezsiniz. Zırt pırt soru sorarsanız sizi tersler felan
İyi niyetiniz için teşekkür ederim.

Bahsi geçen firma hakkında fiyat farkları olabilir.Biz söz konusu ürünleri verdikten sonra danışmanlığını da yapmaktayız.Sattığımız ürünlerin sürekli kontrolünü ve desteğini vermekteyiz.
Ayrıca dolar kuru ve kdvleri de katacak olursak bahsettiğiniz fiyat farkı yok gibi
3050 dolar + kdv bugün kurunda 17700 küsüre denk gelmektedir.Ayrıca ekran kartları power supply,ram,ssd,linux,modlama kalitesi,destek,garanti,danışmanlık,havalandırma sistemi,ses ve ısı yalıtmı gibi birçok faktörü göz önüne alındığında 2500 tl daha uyguna geldiğini hesapladım.Sizin de yeniden hesaplamanızı rica edeceğim.
İyi Çalışmalar.