Aslında bilinçli bir organizasyon oluştursak ciddi kazançlar elde edebiliriz. Ama bazı arkadaşlar işi bozuyor, heves kaçırıyor. (Vote attırıyor atmıyor, takip ettiriyor etmiyor vs..) Herkesin mertçe katılım yapacağı bir grup oluşturulursa memnuniyetle yer alırım.
Haklısın hocam bu konuda bende sonuna kadar varım eğer gerçekten katılmak isteyenler varsa wp yada telegram grubu grup son paylaşımlarımızı yada oylanmasını istediğimiz paylaşımları kanalda/grupta paylaşım kaliteli şeyler başarabiliriz. upvote takip yapmayan kişilere ise bizde verdiklerimizi çekip flaglarız .
Haklısın hocam bu konuda bende sonuna kadar varım eğer gerçekten katılmak isteyenler varsa wp yada telegram grubu grup son paylaşımlarımızı yada oylanmasını istediğimiz paylaşımları kanalda/grupta paylaşım kaliteli şeyler başarabiliriz. upvote takip yapmayan kişilere ise bizde verdiklerimizi çekip flaglarız .
Yani dikkat ediyorum çok ciddi kazanç elde edenler mevcut. benim toplasan bugüne kadar 4-5 steem olmuştur onları binanceye atıp 13 xrp aldım. köşede dursun diye . eğer katılmak isteyen varsa telegram grubu açarım
forum dışı katılmak isteyenler olursa cizerkenyazdim gmail com ulaşabilirler.