İnşallah pizza sıcak gitmiştir.
pek sanmıyorum hocam ama isterse alev alsın. hiç geçmeyecek bir mide yanması devam edecektir..
Çok değil 77.346,997,9696 dolarcık para yapıyor, pizzalar neliydi acaba
btc 20k dolarken bozdursa alan kişi 200 milyon dalırcık yapıyor, tl'ye hiç çevirmeyelim..
Yaniında kola gitmis mi acaba kafama takildi ☺
sanmam belki bir 5 bin btc daha yollasaydı 2 şişede koal gidebilirdi hocam.
Biliyorum bu olayı şaka gibi yaa, yeme abicim git paranla ye pizzanı. Ne zorun var dursun işte kenarda, bu kadar mı vizyonsuzsun.
pek vizyonsuz olduğunu sanmıyorum hocam, vizyonsuz olsa o zamanlar btcdir koindir uğraşmaz. bence o zamanlar btc çıkarmak çok kolay olduğu için bu verdiği 10 binden fazla elinde vardır. tanımıyorum ama bu iş sayesinde hala zengin olduğunu düşünüyorum. sadece servetinden 100-200 milyon dolar eksiktir..
bitcoinden sonra birsuru sacma sapan coin cikti hicbiride kazandirmaz gecti bolunum pazari
tabii o eski fırsatlar geçti hocam, ben daha geçen seneye kadar bile sıcak bakmıyordum. en sonunda dayanamayıp girdik ama en azından geçen yılın başında yatırım yapsam herşey farklı olacaktı. bir yılda bile inanılmaz fırsatlar kaçıyor..
ben de sizin gibi düşünüyordum sonra bir septen ötürü takip etmeye başladım.(bir müşteri makale yazdırınca araştırmak bir haftada %14000 bin artan alt coinler var bir değil 2 değil. 1000 tane falan var sanırım alt coin her hafta 40 50 tanesi manyak artıyor hem de fiyatları 0,0005 gibi rakamlarda olanlar. ama kumardan farkı yok bence.
öyle anlık %100'de 1000 2000 felan yükselenler oluyor hocamda, genelde bence sahipleri dikkat çekip milletin yatırım yapması için şişiriyorlar. öyle altlardan 1000 1000 çıkıp sonra eksi bilmem nerelere düşen çok oldu. dikkatli olmakta yarar var. bence en sağlamı en çok yatırım yapılan ilk 50'nin arasında takılmak..