Yunan adalarını düşünebilirsin , gemi turu harika olur.
aslında düşünüyordum özellikle santorini merakım var ama euro kullanıldığından yiyecek içeçek kısmı bütçemi gereksiz zorlar diye isteyemiyorum. Arnavutlukta buranın yarı fiyatına belki de çeyrek fiyatına burada yediğimiz yiyeceklerden daha kalitelilerini yemiştim.
Halkidiki'yi öneririm Yunanistan Maldivleri diye geçiyor. Bende bu yaz orada bir haftalık tatil planlıyorum hocam gerçekten güzel yerlerdir. Günlük otel ücretleride gayet uygun ve tatminkar.
Bunu araştıracağım hocam ama vize istiyor sanırım bir de euro kullandıklarından pek tercihim değil
Gürcistan, Tayland ve Bahreyn görmüş biri olarak 6000 TL ile Kıbrısı tavsiye ediyorum

Şaka bir yana ben başka ülkeler gördükçe ülkemin güzelliklerine daha çok aşık oluyorum. Haziranda gidecekseniz Alanya, Temmuzda gidecekseniz de Muğla diyorum. Şimdiden iyi tatiller efendim, Saygılar.
Aralık ayında kıbrıstaydım hocam tüm şehirlerini gezdim. Yıllarca tatillerimi Türkiyede geçirdim biraz farklı yerler görmek istediğimden tercihim yurtdışı olacak. Evli olmasaydım tayland olabilirdi
ukrayna liviv şehrine gidebilirsiniz
bütceniz yeterli olucaktır.
odessa tercihinde bulunmayın yaz truzimi girdiği için bütçeniz yetersiz kalıcaktır.
pasaport istemiyor.sadece gidiş ve dönüş biletinizi soruyorlar .yeni kimliğinizi çıkarttıysanız giriş yapmanızda herhangi bir sorun olmayacaktır
bunu da listeme ekleyeceğim hocam.
teşekkür ederim yorumlarınız için.