utku79tr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1. bunu nasıl başardınız hangi banka. kredi notu düşük olduğu için maaş aldığım banka kredi vermedi. kredi ödemelerim maaşımın 1/4 ü düzeyinde yani kredi limitim var ama eleman kredi notu diyor başka bir şey demiyor. şubeden de başvuru yapılsa sistem direkt reddediyor ve buna yapacak kesinlikle bir şey yok dedi müdür bile veremez dedi ( gerçi buna inanmadım da)
2. Devlet memuruyum aynı işyerinde uzun yıllardır çalışıyorum, aynı yerde uzun yıllardır oturuyorum, kredi limitim var, aylık ödeme limitim uygun, hesap hareketlerim 3500 maaş + ortalama 1500 ekders aylık, kredi ödemem 1000 TL altında aylık, kredi kartı limitim 500 TL , ek hesabım 1000 TL = maaş aldığım banka kredi notu yüzünden vermiyor. En önemli şey nedir ben de anlamış değilim.
Olaya ben daldım da, durumunz tamamen bankacınızla alakalı. Muhtemelen sizi kandırmışlar. Öğretmensiniz, ben de öğretmenim ve geçen sene 900 küsür kredi notuyla 1500 TL ödemeli kredi çektim. Erken kapatma vs oldu. Şuan maaş aldığım bankanın mobil şubesinde 70.000 kredi hazır bekliyor. Şimdi de kredi puanım 1200 civarı. Bankacı eğer tanıdıksa ve memursanız o krediyi çıkarır. Belki size yalan gelebilir ama üniversiteden kalan sıkıntılardan dolayı atandığım ilk sene kara listedeydim ve maaş aldığım bankadaki arkadaş 25.000 krediyi ( sene 2012 ) 1 günde çıkarmıştı.