Kesinlikle C ve Sistem Programcıları derneğinden başka bir yerden eğitim almayın. (csystem.org)

Türkiyede yazılım alanında eğitim veren en büyük üstadlar oradadır. Özellikle Kaan ve Necati hocanın dersleri çok keyifli geçer.

Fiyatları her halükarda diğer kurumlara göre inanılmaz uygun kalır. Fiyatları nettir, pazarlık olmaz(özellikle bilgeadamdaki ticarethane havası hiç yoktur). Aynı sınıfta bir kişi 3000 TL'ye, bir başkası 5000 TL'ye kayıt olmuş gibi abes durumlarla da karşılaşılmaz.
"Normalde fiyatımız 12 bin TL ancak bu akşam saat 12'ye kadar geçerli olan bir kampanyamız var, kampanya dahilinde kayıt olursanız 7000 TL" cümlelerini ben ve daha birçok kişi bilgeadamdan duymuştur. Ne hikmetse o kampanya hiç bitmez

BTAkademi ve Başarısoft'da nitekim bilgeadama benzer şekildedir.

MoonLive adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
c sevenler derneği zam üstünen zam yaptılar. max 2-3 bini geçmez yinede . ama orada da temel veriyorlar. for nedir döngüler bilmem ne. udemy kayıt ol 30 tl . al 3-4 kurs çoğu kaliteli.
Dernekte başlangıç, orta ve ileri seviye eğitimler bulunmaktadır. Programlamaya giriş kursunda bahsettiğiniz şekilde programlama temelleri öğretilmektedir.