CAGATAYHANKURT adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim hocam, bakalım dediğiniz gibi her şeyin hayırlısı inşallah

Haha Bosna candır ya.. dediğin gibi bazı hocalar hala öyle ama bizim hocalar sağolsun hep iyi denk geldi Aynı şekilde düşünüyorum hocam ben de yani elimde bir şans varken kullanmak istiyorum

Hocam bir yerde sürekli çalışmak istemiyorum yani en fazla bi 6 ay falan müşteri toplamak için çalışabilirim o da aklımda var ama bilmiyorum hocam ya

Tabi hemşehrim hemen atıyorum

Üstat sizin de Mersin'de olmanıza sevindim inşallah bir gün oturup hasbihal edelim. Aslında tanıyorsanız konseptimi biraz daha BİBA tarzında düşünüyorum Mersin'in şu anki en iyi ajansı diyebilirim. Doğru söylüyorsunuz gider konusunda hocam fakat işte bilemiyorum yani elim kolum bağlı oturursam o giderler zaten beni yer bitirir fakat Mersin'de neredeyse bütün müteahhitleri, galericileri, kafeleri tanıyorum o yüzden hani ilk etapta hatır gönüle döndüreceğimi düşünüyorum ilerde de şöyle bir stratejim var %100 lük bir kârım varsa %50 reklam yatırımı - %30'u şirket yatırımı %20'si pay olarak ayırmıştım. Yer olarak da ya balıkçı barınağının oralarda dublex teraslı son katlar ya da kuyuluktaki villalar, palm city'nin yukarısındaki villalar olarak düşündüm yani ortalama 1500-2500 tl kira. Hakkımızda hayırlısı bakalım mutlaka tanışalım yazın Mersin'deyim artık ofisinize bir çay içmeye gelirim

Herkese katkıları için teşekkür ederim, iyi ki varsınız
Olur hocam, buyurun misafirimiz olun daima bekleriz Ofis çarşı merkez bankası yanında bu arada