raskolnbuba adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
çok güzel bir proje olur ama tutarsa webzen telif atabilir.
Hocam gameforge youtube telif haklarını almış ancak youtube ile işimiz yok. Webzen de o kadar pvp server var karışmıyor mobil oyuna da karışacağını düşünmüyorum. Ama detaylı araştırmak lazım. Yorumunuz çok teşekkür ediyorum.

Lothbrok adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam babasından çok demirciyi görmüş birisi olarak yazıyorum. Ben küçük telefon ekranlarında Metin2nin tutacağını düşünmüyorum.

Oraya harcayacağınız bütçe ile güzel reklamlarını yapacağınız bir pvp server açın bizde hep beraber başlayalım.

Ama mobilde o tadı alamayız gibi.

Hayırlısı olsun hakkında.
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim. Önerinizi dikkate alacağım. Ancak devir mobil oyun devri şimdi çocuklar için öyle bir tutar ki oyun. Ancak eskilerin dediğiniz gibi aynı tadı alacağını zannetmiyorum.

ErcanKIZILKOCA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geç kaldınız hocam Adamlar yaptı zaten ve üstelik şuan v1.3'ü çıkaracaklar. Ama şuan kapalı betada marketi felan her şeyi tam ama oyun içinde eksiklikler var tabiide.

VİDEO:
https://www.youtube.com/embed/Qn7_gL1_WaQ
Hocam biliyorum bu arkadaşları ancak 1 martta v1.3 yayınlanacak dediler 3 ay oldu hala yok. İkincisi de reklam yapamadılar. Google play ve İOS platformlarında da yok oyun.Vazgeçmişte olabilirler. Ama hızlı olan kazanır. Emeklerine saygı duyuyorum.Oyun mağazalarında olsaydı oyun böyle bir fikir sunmazdım, emek var ortada çalmayalım derdim fakat yok. Ben bolca reklam ve tanıtım yapabileceğimi de düşünüyorum.

Değerli yorumunuz için teşekkür ederim hocam.