Konuyu takip edenler için hedefe adım adım ilerlediğimi içtenlikle söyleyebilirim. Konu ve sektör hakkında detaylı araştırma yaptım. Bu sonuca göre adsense birikimlerinizi bu bot aracılığıyla forex piyasalarında tam otomatik döviz ticareti yaparak ek kazanç sağlayabilirsiniz. Laptop ilk günden beri açık olduğu için yakın zamanda ucuz bir vps hesabında bu botu çalıştırmayı düşünüyorum. Hedef $550'dı. Zaman zaman $530'u gördüğümde oluyor. 1 ayda $50 bırakır mı diye düşünüyordum. Öyle düşünüyorum ki bu hedefe ilk 2 hafta içerisinde ulaşabileceğim.
Forex botlarında çok fazla fake bot oluyor veya bir dönem kazandırıp diğer dönemi zararla kapatmanıza sebep olabiliyor. Bunun sebebi botun piyasa koşullarına göre güncellenmesi gerektiğidir.
Ekon teknoloji kendi forex robotu için güncellemeleri yapıyor. Bu çok önemli bir durum. Örneğin doların 1,5tl olduğu zamanla 4,9 olduğu zaman bir değil. Bu nedenle forex botuna sahip olan kişilerin yazılımlarını devamlı olarak piyasa koşullarına göre optimize etmeleri gerekiyor. Bu konuda ekon teknoloji güncelleme yaptığı için rakip botlara oranla daha avantajlı olduğunu söyleyebilirim.
4 gündür laptopu kapatmadım. Bu forex botu arka planda kendi kendine otomatik alım satım yapıyor. Hedefe ulaştırmasını bekliyorum. Demo hesap talep edenlere de yardımcı oluyorlar.