onurbesen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çocuğu olmayan ailelerin hacı hocaya gidip muhterem hoca üfledikten sonra çocuğu oluyor çiftin ne hikmetse çocuk imama benziyor... enson gündemde olan yeğenine tecavüz eden imam haberi.. Benim babanemlerin karşı komşusu olan hocanın 3 karısı var 1 i daha reşit bile değil...Hiçbir vasfı olmayıp kuran-ı kerim i ezbere bilmeyi kendine meslek sayan günde 5 vakit namaz kıldırıp sonrasında boş boş gezip fetvalar veren adamları bana burada kimse savunmasın.Hocalık imamlık bir meslek değildir olmamalıdır.Peygamberlerin bile bir mesleği vardı kimisi marangoz kimisi terzi..vs
Anladım işkembeden sallıyorsunuz. Ayrıca ben imamları savunmadım, ortaya çok çirkin bir iddia attınız ve kaynağını sordum. Sizde cevap olarak ''benim babaannemin karşı komşusu olan hocanın falan oğlu filanın....'' Yani ortada bir veri yok, istatistik yok, kaynak yok ve siz sadece imamları sevmediğiniz için imamlığı bir meslek olarak görmediğiniz için tüm imamları zan altında bırakacak, çok çirkin iddialarda bulunmayı kendinize hak görüyorsunuz öylemi. İster beğenin ister beğenmeyin, imamlık bu ülkede bir meslek ve siz bu mesek grubundaki insanlara iftira atamazsınz.