Kredi notum 880 iken 37 bin TL çektim. Çekiliyor yani kredi notu da belirli bir yere kadar kıstas oluşturuyor.
Kredi puanım 1400 lerin üzerinde ne kredi kartı veriyorlar ne kredi veriyorlar sanırım bu kredi puanı o kadarda etken değil. En önemli şey sanırım sigorta olması. Nişanlımın geliri benim yarım kadar yok ancak işe girdikten 3 ay sonra banka biz istemeden 3600 tl limitli kredi kartı gönderdi.
Yapmak istedikleri tek şey kendilerini garanti altına alıp sabit maaş alanları sömürmek sanırım.
Az önce bir bakayım faizler nasılmış belki bir araç falan düşünürüm diye en paradan bakıyım dedim ancak tefeciye gitsem daha az faiz öderim hiç gerek yok.
1. bunu nasıl başardınız hangi banka. kredi notu düşük olduğu için maaş aldığım banka kredi vermedi. kredi ödemelerim maaşımın 1/4 ü düzeyinde yani kredi limitim var ama eleman kredi notu diyor başka bir şey demiyor. şubeden de başvuru yapılsa sistem direkt reddediyor ve buna yapacak kesinlikle bir şey yok dedi müdür bile veremez dedi ( gerçi buna inanmadım da)
2. Devlet memuruyum aynı işyerinde uzun yıllardır çalışıyorum, aynı yerde uzun yıllardır oturuyorum, kredi limitim var, aylık ödeme limitim uygun, hesap hareketlerim 3500 maaş + ortalama 1500 ekders aylık, kredi ödemem 1000 TL altında aylık, kredi kartı limitim 500 TL , ek hesabım 1000 TL = maaş aldığım banka kredi notu yüzünden vermiyor. En önemli şey nedir ben de anlamış değilim.