Hocam ben aslen ABD doğumlu olup sonradan annemin çalışma durumu ile tekrar Türkiye'ye döndük ve kötülemek amaçlı değilde, geldiğimiz zaman bir çok yer gezdik ama annemin memleketi olduğu için Konya'da bir ilçeye yerleştik. Ben Konya'dan nefret eden birisiyim açık açık söyleyeyim ve lütfen alınma olmasın (Gitmeyide düşünüyorum üniversite sınavımı bekliyorum haliyle). Profil fotoğrafımda gördüğünüz gibi saçlarım uzun ve uzun saçı her zaman sevmişimdir.
Ancak Konya'ya arkadaşlarım ile sinamaya vb yerlere gittiğimizde (Kız-Erkek Karışık) Sinema biletlerini alırken bile pis pis bakan gözlere şahit oluyorum, otelde pek kalmadım ama otellerinin de bu şekilde olduğunu bilmiyorum. Gerçekten üzücü bir durum hocam böyle olmaması gerekiyor, ne biliyim yani Konya'nın gerçekten insanlarını anlamak zordur hocam, bırakın kız arkadaşınız ile sokakta gezmeyi bazen sınıf arkadaşlarınız ile gezdiğinizde bile bunu sorun yapabilecek kişiler ne yazık ki var. Ki şunu söylemekten çekinmem ve evet üzücü bir durum saçın uzun diye benden yaş yaş büyük abilerin/dayıların ve dedelerin bana baktığına şahit oldum hocam...