Merhaba arkadaşlar;

oyun haberleri ve oyun forumu üzerine marka bir sitemiz var, günde yaklaşık toplamda site+forum 30 bine yakın ziyaretçimiz mevcut, ama bu sitemizde malesef video çekip yayınlayacak bir ekibimiz yok, oyun sektöründe youtube çok önemli biliyoruz. yaklaşık 100 aboneli bir youtube kanalımızda var ama çok pasif. fakat forumumuz çok aktif 270 binden fazla üyemiz mevcut. güzel videolar çeken bir ortağımız olsa, biz o videoyu forumda, sitede vs facebook ta paylaşarak bir şekilde izletiriz ve youtebe tan da güzel bir gelir elde edebiliriz diye düşünüyorum.

uzun soluklu çalışıp güvenebileceğim, kanalı anahtar teslim emanet edebileceğim, sürekli güncel tutup oyun haberleri, oyun ve donanım incelemeleri paylaşacak bir ortağa ihtiyacımız var. kanalın tanıtımı takipçi çekimi vs içinde her ay bir miktar bütçede ayırabiliriz.
Markamız gamer.com.tr çok iyi bir isim, 6 yıllık bilinen bir forumumuz da var, işin ehli kendini youtube ta kanıtlamış belli bir yere gelmiş bir kişi ile ortaklık kurabilirsem sürekli güzel videolar çekilerek 1-2 milyon takipçiye çok rahat ulaşabileceğimizi düşünüyorum.

ilgilenen arkadaşlar konu altından yazarak veya pm atarak bana ulaşabilirler.
not: ofisimiz sakarya da, varsa sakaryalı youtuber arkadaşlarımız yüzyüzede görüşebiliriz.
iyi forumlar.