Selamlar, daha önce müşterilerimin ticket atabileceği, anlık revize verebileceği, bana ödediklerini, borçlu oldukları tutarları, fatura alabilecekleri, hatta işlerinin tamamlanma durumlarını saat % cinsinden görebildikleri, yetmezmiş gibi bir de teslim edilen ve onaylanan işlerini 12 aylık süre boyunca kesintisiz erişebilecekleri CRM kullanmıştım. Tek tek kullanıcılar ekledim, eğitimini verip (adeta) kullanımını anlattım ve bana ihtiyaçları kalmasın, online yürüsün herşey diye çaba sarfettim. Sonuç hüsran oldu, başarabilirseniz ne mutlu hocam
Merhaba, öncelikle zamanınızı ayırarak konuya yorum yapma gereği duyduğunuz için teşekkür ederim. Ben sadece link sistemi yapmak istiyorum herşeyi online yapmaya kalkarsak altından kalkamayız müşteri siteye girsin kullanıcı adını yazsın ona ait olan dosyalara ulaşabilsin istiyorum diğer türlü hem müşteri açısından hemde benim açımdan zorluk oluyor müşteri verdiğim linki kaybettiği zaman direk bana ulaşıyor benden de çoktan silinmiş oluyor sonuçta binlerce dosyayı tutacak depolama alanım yok