http://alkislarlayasiyorum.com/iceri...une-saldirmasi
şu videoyu sonuna kadar izler misiniz? tüm taksiciler için genelleme yapmayacağım tabi. ama bu tür insanlar yüzünden insan taksisinden de, sarısından da soğuyor. bu nedenle uber tercih ediliyor. hak bu şekilde aranmaz.
O video gibi bir çok video var. Ben o videoda ki taksi şöförlerinin haklı olduğunu söylemiyorum zaten. Ama sizler kalkıp uber haklı falan diyorsunuz yok vergi veriyorlar falan vergi veren bir işletmeye neden kaçak yolcu taşımadan dolayı ceza yazıldığını söyler misiniz? Yolcuya ve araca ceza yazılıyor. Bu demek oluyor ki uber yasal değil. Ve taksiciler yasal olmayan hükümetin kaçak yolcu taşımasına sesini çıkarmadığı için şöförler plaka sahipleri ki yüzde 90nı tenzil ediyorum. Yüzde 10luk kısım o videoda ki gibi davranıyor ve onlar yüzünden ömrü hayatında ubere binmeyen kişiler uber haklı diyor. O işler öyle olmuyor işte. Sırf laf olsun diye yorum yapıyorlar yok eşime sözlü taciz yok 5 dk yola 15 tl aldı yok kısa mesafe gitmiyor falan. Ah be güzel kardeşim bilende konuşuyor bilmeyende..