foxmuld3r adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bizi çok fena etkiledi, etkilemeye de devam edecek görünüyor. Bu kurda adama otomasyon satabilir misin? Her türlü elektronik dolar usulü. Sadece yazılım yerli.
Themeforest üzerinde çalıştığım arkadaşlardan arayüz alıyorum. İnsaf, 50 dolar 234 TL yaptı. Aynı arayüzü 2012 sonu 2013 başı gibi sanırım 90 TL'ye almıştım.
Sunucu masrafları her türlü arttı.

Bir kaç güne 5 TL'yi bulacak sanki.

Biraz da hak ettik bunu. 80 000 TL maaliyeti olan daireyi en insaflısı 200 000 TL'ye sattı. 200 000 TL için çekilen krediyi ve faizini halen ödüyorlar. Temel ihtiyaç olan barınma konusu halkın boynunda köpeğe vurulmuş zincir gibi.
Bu adam bankaya olan borcunu zamanında ödeyebilmek için diğer masraflarından kısmak zorunda, yemekten, içmekten bile kısması gerekiyor. Bu çarkın daha fazla devam etmesi mümkün değil.
"İnşaat sektörü şu kadar sektörü besliyor, ülke ekonomisini canlandırıyor" diyenlere acı acı gülüyorum. Kriz ortamında dairenin duvarlarını kırar kırar yersiniz artık.
Yıl sonuna kadar 5 olur diyordum, büyük ihtimalle ay sonu 5 olur. Özellikle ay başı talep artışı da olacağı için bir miktar daha yükseleceğini düşünüyorum. YTD