Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Tekirdağ'dan önce İstanbul Esenler'de oturdum. Otogar'a her hafta gelip burdan taksiyle eve geçiyordum fakat Esenler içi olduğundan durak taksileri almıyordu veya 20 tl ye götürürüm diyorlardı. Sonra bıraktım otogarda durak taksisine binmeyi, hep hareket halindeki taksilere binmeye başladım. Bi kaç kere bindiğim aracın şoförünü tartaklamaya çalıştılar. Ben bu araca biniyorum. Senin aracına binmiyorum. Varmı itirazı olan. Müşteriyim ve bunu seçtim. Sıkıntısı olan diyip devam ettim. Bir kere ağır tartışma oldu.
Taksim'den de çok taksiye bindim. Alkol alınca polis çevirmesinde çıkıyor diye cigara saranlar , kafası güzel şoförler. Hepsi için demiyorum fakat gece 12 den sonra kalite felaket düşüyor. Gece şoförleri genelde orman kaçkını gibi. Muhabbet hep biz şunu yaptık ben burda yattım burda böyle oldu, sabıkası olmayan müptela olmayan adam bu saatte kimi alır zaten aracına. Yok şöyle yok böyle.
Bide biniyon sanki şoför benim, adam bana sorular soruyor. Sanki babamın hayrına götürüyorsun. Sanki iyilik istedim. Bi naza çekmeler , gidersem boş döncem, birşey kazandırmaz , aslında değmez v.s dialoglar.
Kendi parasıyla rezil oluyor insan. Başkada birşey değil. Şu anda çok çok zorda kalırsam hareket halindeki taksileri çeviriyorum. Adamında tipine bakıyorum.