Merhaba arkadaşlar, bu konuda hasbel kader biraz tecrübesi olan biri olarak şunu önerebilirim. Evet benim engellilere yönelik bir forum sitem var (
https://engelliler.gen.tr ) bu siteye dair ufak bir bilgi vereyim. sitemizi ilk kurduğumda öyle adsense geliri falan düşünmedim hiç. kendimde engelli olduğum için bu işe bir dava uğruna girdim. Engellileri bilgilendirmek ve bilinçlendirmek ilk amacımızdı. Site kurulduktan 2 yıl sonra bir arkadaş geldi şu siteye adsense koy en azından sunucu parasını ödersin dedi. Ben hiç umursamadım bile zira o zamanlar sunucu param aylık 100 tl idi cebimden öderim dedim. gel zaman git zaman hitlerimiz artınca sunucu masrafımızda iyice artınca adsense koyduk. En azından masrafımızı karşılasın diye. Şu an el ele baş başa gibi bir şey. ama sana tavsiyem eğer amacın para kazanmaksa başka alanlara yönel. Forum işi çok meşakketli ve ciddi anlamda donanım gerektirir. Örneğin kendim neredeye engellere yönelik yasa, yönetmelik, genelgeleri hatim ettim.
Buraya harcadığım emeği başka bir projede kullansaydım emin ol burdan kazandığımın 20 katını kazanırdım.
Yok ben bu işi severek yapacağım dersen sende bir forum açabilirsin ama maksatın para kazanmaksa başka alanlara yönelmeni tavsiye ederim.
sağlıcakla kal