Mesajımı neden alıntıladığınızı anlayamadım. Yazdıklarınız bile çelişmiş, övüyormusunuz dövüyormusunuz belli değil.
Ancak hemen hemen her konuda google ve amazon kullansın diyorsunuz. neden Türkiye'nin en gözde forumunda takılıyorsunuz, Giden daha güzel yurtdışı forumlarında takılın bence.
Milletin yedeği parayı, gezdiği yerlere kadar takip edebildiğinize göre bence boş vaktiniz çok, siz açın o halde bir verimerkezi bu kadar kolay ise.
Verimerkezini savunma gibi algılanmasın ancak 6 senedir tek sorun dahi yaşamadığım verimerkezine ve aileden biri gibi olduğumuz personel arkadaşların emeklerine de boş yere çamur atılmasına gerek yok.
"Ancak para yiyin" demişsiniz ancak zaten Osman beyin verimerkezi ile ilgili yapılan yatırım ve çalışmaları zaten şeffaf olarak paylaşıyor
https://www.r10.net/datacenter/12438...a-bilgi-8.html inceeyebilirsiniz.
Osman Bey e lafım yok. Kendinisi taktir ediyorum çalışmalarında. Ancak bir gün sizinde başınıza gelince bu mesajınızı hatırlatırım
Açık açık söylüyorum. R10 daki müşteriler 10 lira verip 100 liralık hizmet almanın peşinde. Sözüm hakkını verenlere değil. Ben nelerini gördüm nelerini yaşadım! O yüzden bana bunları y azmayın anlatmayın

Bu kadar ölücü olmayın.
Selametle
Yazdığınız çok acımasız olmuş. Yaşanan hata yeni iklimlendirme sistemi montajında yaşandığı gibi son 4 aylık süreçte yaptığımız yatırımları instagram hesabımızdan takip edebilirsiniz.
https://www.instagram.com/netinternet/
Kullandığımız UPS sistemlerinin yük durumuna da bakabilrisiniz.
Kazandığımız her kuruşu yıllardır müşterilerimize daha iyi hizmet vermek üzere harcadık ki, 12-13 yıldır bizimle çalışan, bizim ilk hallerimizi bilen, gelişimimizi gören insanlar ne demek istediğimi anlayacaktır.
Netinternet %100 hisseleri tarafıma ait olup, herhangi bir yatırımcı ortağımız ayrıca bulunmamakta tek amacımız kar odaklı olmamaktadır.
Bu tür çalışmalar, risk teşkil ediyorsa sosyal medyadan müşterilerimize duyuruyor hatta daha fazlasını yapıyoruz. Canlı olarak yayınlarla direk veri merkezinde yapılan çalışmaları görmelerini de sağlıyoruz.
Zaman, zaman gece açtığımız canlı yayınları izleyenler elbet olmuştur.
Bizim müşterilerimizin büyük bir kısmını web hosting şirketleri oluşturduğundan ve bu şirketlere ait müşteriler genellikle bu forum alanında takıldığından buraya yazdım. Normalde sosyal medya da, Twitter da kesinti ilk andan itibaren yayınlanmaktadır.
Lafım size değil aslında yanlış anlamayın. Çalışmalarınızı takip ve takdir ediyorum. Fakat Türkiye geneli izlenimim bu şekilde maalesef.
Bundan sonra ki süreçte inşallah tekrar aynı aksilikleri yaşamamanız dileğiyle.