Taksim meydana yakın olan duran taksileri bilenler bilir Türk müşteri almazlar. Ancak ellerinde yabancı müşteri kalmadı mı Türk müşteri kovalalarlar. Bir iki geçerken taksi lazım mı abi yapan değnekçilere lazım dedim. Nereye gidiceksin dedi "Bomonti" dedim. Kısa olduğu için abi sen yoldan geçenlere bin yaptı. Daha sonraki bir zamanda zaten yaptıklarını bildiğim ve bu tarz olaylar yüzünden eşimle birlikte yürürken az ilerde hareket halinde olan ve bildiğim bi durağa ait olan taksiyi durdurup bindim. Değnekçiler ve diğer şöförler koşarak geldi işte buna binemezsin kapıları açıyorlar diğer şöföre yükleniyorlar. İndim arabadan dedim niye binemem burda durak var durak arabasına binmek zorundasın. Göster diyorum taksi durağı neresi kaç araçlık sen burada ne iş yaparsın yok tabi. Önce üstüme yarayan adamlar bekleyin trafik çağırıyorum, kapılarımı açarak beni indirmeye çalıştığınız içinde asayiş çağırıyorum dedim. Tamam abi kusura bakma diyip gittiler. Çünkü kendileride biliyor ne olduğunu.

Artık mecbur kalmadıkça taksi kullanmıyorum. Uzun süredir ve sık kullananlar hak verir mi bilmiyorum ama son 1 aydır UBER'in hiç tadı yok. Hem korkuktukları için hem de bence kalite biraz düştü diye sanıyorum. Arka arkaya iptal edilen çağrılar, arayıp gelemeyeceğim demeler. Yol bilmeyen, ya da navigasyon kullanamayan UBER'ciler..

Ne olursa olsun UBER de kendinizi daha iyi hissediyorsunuz kesinlikle...