@androidcim arkadaşıma öncelikle ilgisi için teşekkür ederim. 22 Mayıs'ta çok hızlı bir şekilde siteme reklam yerleşimini yaptı. İki gün civarı bekledim sonuçlarla ilgili bir şey yazmadan önce (40 saat civarı test süresi). Yüksek hacimli eğitimle ilgili bir siteye yerleşim yaptı. Ben pek ümitli değildim sonuçlardan, daha önce soruğum yerleşim işi yapan bir arkadaş teman kötü demişti. Ayrıca ben bağlantı ve esnek reklamları daha önce denemiştim pek verim alamamıştım. Bu yerleşimde benim kendi yerleşimime göre biraz daha tıklama arttı (ancak öğrenciler genel olarak pek tıklamıyorlar), ama gelirde değişiklik olmadı. Eski düzenime dönmeye karar verdim.
Ama
@androidcim arkadaşımın önerdiği reklam yerleşiminin benzerini başka alanda ve küçük hacimli bir sitede uyguladım. Bence çok iyi sonuçlar aldım, TO %3 civarına ve BGBG 10 TL civarına yükseldi. Yani eğer yerleşimi ikinci siteye yaptırmış olsaydım daha olumlu dönüt verebilirdim. Benim vardığım sonuç bağlantı reklamlarının sektöre aşırı hassas olması ve kitlenin TO için ne kadar önemli olduğu. İlk site için artık reklam yerleşimi yaptırmayı düşünmüyorum. Diğer siteler için
@androidcim ile çalışabilirim ileride.