MiniSky adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba arkadaşlar,

Gerek yakıt tasarrufu gerek iç ve dış görünüş ve teknik özelliklerinden dolayı almaya karar verdim. Araştırmaya başladım ve 2017 TOUCH serisi kendime yeterli buldum. Kullanan kullanmayan herkesten öneri ve tavsiye bekliyorum. İyi çalışmalar.
Sıfır araç olarak kiraladım 5 gün düğünümüz vardı renaulttan nefret ederim ama gayet rahattı. Otomatikleri cidden hoş güzel ama ikinci el bakarsanız çok detaylı inceletin otomatik vitesler şakaya gelmiyor. Ayrıca şunu diyeyim çok hafif bir gazlama veya normal viraha girerken bile boş araba arka atarya o tarz virajlarda atmasını yaşadım garip geldi. Yakıt konusunda çok cimri cidden. 5 günde nerden bu kadar kanıya vardınız derseniz renault gibi bir araçla 5 günde 2 depo bitirdim 60 litreymiş mazot tanklarıda. Otomatik 1.5 110lukdu kullandığım sanırım. Ama size şöyle birde öneride bulunabilirim seat leon 1.6 dizel dsg şanzuman gerek tutuşu gerek oda yakıtıyla bir numaradır pek farkı yok görünüş dışında atiktir ayrıca megane ile bir tutamam. Megane diyorsanız vites dışında ikinci el bakıyorsanız sorun yok sıfır alıyorsanız sorun değil zaten . Hız denemesi yaptığımda elektirikli direksiyonu özellikle dikkatimi çekti zaten aşırı rahat anlık sertleşme multimedya özellikleri ses sistemi falan eski kasalarla hiçbir bağı yok diyebilirim, şimdiden hayırlı olsun hoş araba tam türkiye şartlarına göre kısaca