Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hatanızı söyliyim birde bulgaristan sabit kurda değil malesef. Sabit kurda olan bir ülke olsaydı para birimi euroya geçmiş olurdu ve o anda Devalüasyon tehdidi olmazdı..AB birliğine geçtiğinden beri hiçbir zaman para birimi değişmedi halen daha Leva kullanılıyor..sabit kur olsaydı'da bu arada sizin zamanınızla benim zamanım arasındaki fark neden oluşurdu ki ? sizin zamanınız 1.65 miş benim zamanım 1.95 , AB Birliği'ne giriş tarihi 2007 . bilgilerinizi gözden geçirin..kıyas yapmak bende istemem bulgaristan'la ama malesefki tekstil ve tarımı Türkiye'den karşılıyor dediğin ülke tekstil ürünleri bebek malzemeleri , ayakkabı ve bilumum ihtiyaçlarda senden alsada şuanda senden ekonomik yönden iyi durumda..
neyse fazla uzatmayacağım.ben doların düşeceğine inanmıyorum düşmeyecekte..herkese iyi forumlar.
hocam tartışma derdinde değilim 10 yıl süre veriyorlar euro para birimine geçmeleri için , uzun süre kaldım hala gidiyorum ve kur sabit hocam isterseniz araştırın bu konuyu , tabikide herkesin görüşüne saygı duymalıyız r10’da malesef karşı bir görüş bildirdinmi hemen bozma derdine giriyorlar, insan gibi tartışmayı bile bilmeyenler var