Mahsunkaplanr10 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İlk defa mac hakkında olumsuz bir yorum gördüm.

evet hocam araştırdım gördüm bi kaç video izledim sizin söylediğinizin aynısını söylüyorlar
hocam bizim insanlarda marka takıntısı var. Örnek veriyorum İphone telefon fiyatı samsung ve diğer firmalara göre 2 katı ama özelliği ise daha kötü. İnsanları anlamak zor iphone 6 özelliklerine bakın fiyatına bakın.

Macbookda öyle. Bilgisayar Mühendisliği okuyorum şuan sınıfın çoğunda macbook var. Kullanan met ediyor süper diyor. Birinden emanet aldım dedim deneyeceğim macbook air modelini
küçüçük ekran özellikler vasat donma bile oldu yani kullanım sırasında insanlar bunun nesine güvenerek alıyor. Diyorlar yazılımcılar için daha iyi.

1-Windows da gayet seri bir şekilde Android studio, Visual Studio, Unity vs. programları çok rahat bir şekilde kullanıyorum.
2- Herşeyin alternatifini aramanız gerek. Örnek veriyorum windowsda kullandığın çoğu araç, program macde yok. Neymiş alternatifi bulmanız gerek. Orjinali süperken neden 3.parti bir yazılımı kullanma derdine düşeyimki.
3- Ben herşeyi windowsda daha seri hızlı donmadan virüs girmeden kullanabiliyorken neden 2 katı para verim yarısı özellikle ürün alayımki?
Monster Abra serisi 3200 bandından başlıyor. Emin olun 4000 TL alacağın macbookdan daha kaliteli ve seridir.

12 yıldır bilgisayar dünyasındayım. Önceleri denildiği gibi virüs donma çok yaşadım. Windows 10 dan sonra işletim sistemi biraz daha stabil hale geldi. Driveleri otomatik buluyor. Son 2-3 yıldır gerçekten windowsu sorunsuz kullanıyorum diğer yorumumda da söylemiştim. Abartısız diyorum 2-3 yıldır donma ve virüs görmedim. Şuan yeni bir laptop aldım. Macbook al diyen çok okul arkadaşım oldu almadım bir monster aldım kafam saat gibi. Hızına inanamayacaksın.